31 Mayıs 2012 Perşembe

 Merhaba ,sizlere biraz kendimden bahsetmek istiyorum.
1968 İstanbul doğumluyum....
Eğitimimi 1997’de Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi, Resim-İş Ana Sanat Dalı bölümünde tamamlayarak, Prof. Nüzhet Kutluğ  atölyesinden  dereceyle mezun oldum.  

Üniversitede ki hocalarım:  Prof. İsa Başlıoğlı, Prof. İsmail Avcı, Prof. M. Zeki Kuşoğlu, Prof. Mustafa Gürünlü, Doç. Ahmet Özol, Doç. Ali Candaş, Doç. Veli Sapaz, Yrd. Doç. Dr. Yunus Güneş’dir.
1999 yılında Kaşgarlı Mahmut İlköğretim okulunda Resim-İş öğretmenliğine atandım. 2001-2004 yılları arasında Özel Bilfen İlköğretim okulunda resim öğretmenliği yaptım. 2007 yılında İMOGA (İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi) Atölyesinde Öğr. Üye. Eda Tekcan ile gravür çalışmaları yaptım.
Sağlam bir desen anlayışı ile, hayatın içinden seçtiğim resimlerimi  tüm gerçekliğiyle ifade etmekteyim. Çizgilerimi destekleyen renk dili resmimin derinliğini belirler. ”Işıkta renk, gölgede renk” anlayışı resimlerimin temel unsurlarındandır. Figürlü çalışmalarımın yanı sıra peyzaj çalışmalarım da vardır. Günümüze kadar çeşitli karma sergilere katıldım. 2007 yılından itibaren yağlıboya, suluboya ve pastel çalışmalarımı Ataşehir Halk Eğitim Atölyesinde sürdürdüm.Halen İvriz Koç Atölyesinde ki çalışmalarıma devam etmekteyim.

Katıldığım Karma Sergiler: 1997   Marmara Üniversitesi mezuniyet sergisi
2008   İMOGA ( İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi) Gravür sergisi
                                         2008   Ataşehir Halk Eğitim Merkezi, karma resim sergisi
2009   Ataşehir Halk Eğitim Merkezi, karma resim sergisi
2010   CNR EXPO İstanbul Halk Eğitim Merkezleri, karma resim sergisi
2011   Yavuz İşler Sanat Evi (Dünya Kadınlar Yılı 2011) Karma resim sergisi
2011   KimyasalArt  (Dünya Kimya Yılı) Karma resim sergisi
                                         2011  KimyasalArt (Suya Kavuşma) Karma sergisi


Şimdiki hedefim ise kişisel sergimi açmak...
 Beni bu konuda destekleyen tüm arkaşlarıma ve aileme teşekkürler...

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Hepinize Merhaba






Arkadaşlar merhaba! 
İlk blog deneyimimi yaşıyorum. Ne kadar başarılı olacağım meçhul. Sizlerle kimi zaman resimlerim, kimi zaman çektiğim fotoğraflar, kimi zaman da duygu ve düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum. Bu işte daha yeniyim. Yorumlarınızı geç görür (Bir ay kadar :D) ve yayınlarsam alınmayın. Hepinizi bekliyorum!